1. Головна
  2. Оперативна інформація

Суб’єктам підприємництва, сфери виробництва, обробки та обігу харчових продуктів (заклади ресторанного господарства, торгівлі, виробники сировини, напівфабрикатів, інгредієнтів та готових продуктів)

Суб’єктам підприємництва, сфери виробництва, обробки та обігу харчових продуктів (заклади ресторанного господарства, торгівлі, виробники сировини, напівфабрикатів, інгредієнтів та готових продуктів)

23 квітня 2019 року о 10.30 у залі нарад ЦНАП Луцької міської ради

(м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 35, к. 24) відбудеться розширене засідання Координаційної ради з питань розвитку малого та середнього підприємництва з суб’єктами підприємництва м. Луцька.

Питання для розгляду (за участі спеціалістів Луцького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області):

1. Впровадження процедур системи HACCP (ХАССП) у сфері харчової безпеки продуктів при їх виготовленні, обробці та обігу;

2. Державна реєстрація потужностей з виробництва та/або обігу харчових продуктів;

3. Дотримання вимог санітарного законодавства щодо утримання закладів торгівлі та ресторанного господарства;

4. Планування та здійснення державного контролю-нагляду, відповідальність за порушення законодавства про безпечність та якість харчових продуктів.

До участі запрошуються усі зацікавлені суб’єкти підприємництва міста.

 

Організатор: управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради (тел. 777-883, контактна особа – Віталій Мазур)