Відбулося розширене засідання Координаційної ради з питань розвитку малого та середнього підприємництва
Вчора, 24 вересня, у залі нарад департаменту ЦНАП за ініціативи та організаційної підтримки управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради у співпраці з органами Держпродспоживслужби у Волинській області та місті Луцьку проведено відеоконференцію розширеного засідання Координаційної ради з питань якості й безпеки харчових продуктів при виробництві, обробці та їх обігу.
Питаннями, що розглядались на вебінарі, було охоплено широкий спектр завдань для обов’язкового вирішення суб’єктами бізнесу в частині: впровадження процедур системи НАССР (ХАССП) у сфері харчової безпеки продуктів при їх виготовленні, обробці та обігу, здійснення процедури державної реєстрації потужностей з виробництва та обігу харчових продуктів, організації протиепідемічних заходів при виготовленні, обробці та обігу харчових продуктів в період карантину, а також планування та здійснення державного контролю-нагляду, відповідальності за порушення законодавства про безпечність та якість харчових продуктів.
Основна аудиторія заходу — суб’єкти підприємництва сфери виробництва, обробки та обігу харчових продуктів (заклади ресторанного господарства, торгівлі та виробники сировини, напівфабрикатів, інгредієнтів та готових продуктів).
У вебінарі брали участь понад 50 осіб з-поміж суб’єктів підприємництва, представників професійно-технічних та вищих навчальних закладів профільних галузей, громадських організацій підприємців.
Управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради